Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha din kärlek nu

Hon smekte mina tårar,
blicken färdades,

långa vägar,
bortåt,

det fatala öde vi delar i tiden,
den sanning vi erfar tillsammans,

att älska i mörkret,
tar din kropp,

vild av kärlek,
du är min inatt,

i evigheten ser jag dina ögon glänsa,

vill ha din kärlek nu




Fri vers av peter markurth
Läst 243 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-30 01:15



Bookmark and Share


  Fånga dagen
underbart vackert
upplevelse i orden och bilder jag ser
kram ak
2009-08-30

    robertaflack
jättevacker,den berör,
2009-08-30

  mare VIP
Vacker dikt.....
2009-08-30

  Alexander Gustafsson VIP
Gillar denna mycket,

snyggt skrivet!
2009-08-30

  maria laakso
Vackert! Så spännande på något sätt!
2009-08-30

  poetryGirl
bra
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth