Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Stort GRATTIS - Till Mig Själv

När ålderstrappans slut jag når

glesnat, grånat har mitt hår

och allra flesta nog förstår

att mycket mera icke återstår

 

Men förr jag sista valsen trår

och ut på slutvarvet så går

för att fraktas bort på bår

nåt högst väsentligt återstår.

 

Och den gåtan är ej svår

Jag helt simpelt slår

upp till mig en tår

så ett glas jag får

och mycket bättre mår

nu då jag fyller 70 År

Till Alla Er Poeter  -  GUTÅR!




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-30 10:49

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Förvisso var detta i augusti och mitt grattis kommer sent men jag tömmer upp en rejäl snaps här och skålar för dig likväl ..i ett försenat GRATTIS!!SKÅÅÅÅL
2009-09-26

  Carola Bouvin
Grattis på födelsedagen! hip hip Hurra Hurra Hurra!!!!!
2009-08-30

  © anakreon VIP
Gratulerar på födelsedagen!
Mått din livstrappa, liksom min, fortsätta uppåt för att avslutas någonstans i evigheten!
Carl-Erik
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson