Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skåpmat med engelsk version som bonus.


Vårvinterparadox

smältande snö
fryser tiden
kala träd
skelett av sommar
vi människor är frön och knoppar
insekter som sakta
gräver oss upp genom snön


**********************

A Paradox of Early Spring

melting snow
freezes time
naked trees
skeletons of summer
we humans are buds and seeds
insects, slowly
digging our way through the snow




Fri vers av Martin Hellberg Olsson
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-30 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Hellberg Olsson