Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åter igen hjälpte AXL rose mig att fånga känslan göra den mer påtaglig "there was a time"


lite piller till sockret?

 

Vad sägs om lite piller till sockret som du vräker i dig

Och det är nog kanske så att man inte ser det som en möjlig förklaring

Och du ser inte vad det gör med dig

Och djupt inne i din kropp och själ får allt gift sin förvaring

 

Så det ger en kick, det är spänning som ger adrenalin

Så det känns skönt, det smakade gott

Och jag har gjort det så länge, varför inte kokain?

Och det har gått som det gått

 

Och det sliter, du ser det men hur började det nu?

Ironiskt nog handla det om barndomen men inte alls så som man skulle kunna tro

Det var mycket enklare, mindre konfliktbaserat, ser du?

Det var något fint, kärleksfullt och vilket frö som fick börja gro

 

Så det är en kick, en spänning och blodet pumpar adrenalin

Och det gav tillfredställelse för stunden men jag kommer att behöva mer

Allt är möjligt så varför inte socker och sex i stället för heroin

Och från början är man inte medveten om det, det är inget som man ser

 

Och alla som funnits där, alla som nästan gått under med dig

Alla som bara ville älska och hjälpa dig, törs man ringa och fråga hur de mår

Utan att tänka tanken utan att fastna i skuld och skam kommer det aldrig lösa sig

Om man åtminstone hade svar på alla dessa "varför" som lämnats i själar under alla dessa år

 

Så man smyger runt och man bara gör det, och det börjar med adrenalin

Och sen så ser man till att stilla de behov som man upplever att man har

Och du skräms av tanken, hur långt bort är du ifrån skit som amfetamin

Så du kör huvudet i sanden i stället för att lyfta blicken och söka svar

 

Och så många sätt man försöker fly, fast man vet att det är omöjligt

Man reser land och rike runt, man går under jorden och man blir rotlös

Då det man flyr från finns i ens plågade drömmar verkar flykt i vaket tillstånd löjligt

Frågorna har naturligtvis funnits där inombords, de har varit stenar som nu blivit ett stenrös

 

Nog visste jag vad det innebar då jag drog i mig koffein och nikotin

Men jag anade inte att svaret fanns i allt annat skit som jag tog

Men ändå smög man med det och det blev en spänning och gav adrenalin

Och jag körde på så in i helvete att det nog var ganska nära att jag dog

 

Antagligen hade inga läkare eller psykologer i världen sett det hur mycket de än försökte

Och jag fruktar att jag hade tagit lite piller till sockret om det fått fortsätta

Trots att det är lika farligt som all tobak som man rökte

Och sockret är ett hemligt och dödligt gift, en form av drog det är det jag försöker  berätta




Fri vers av PPQ
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-30 20:45



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Dina texter har förändrats. De är nakna, raka och berör på djupet. Jag sitter med tårar i ögonen och ser insikternas vindar blåsa. Bra!
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ