Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den söta flickan

Vår kärlek,
vaknar,

natten styr,
drömmarna,

du är naken,
ser på mig,

tindrande ögon,
särar dina ben,

tränger in i ditt blöta kön,
du är kärlek,

poesi,
tar dig hårt i natten,

ljusen tänds,
vi svävar nu tillsammans,

vi två,
förenade i evigheten,

du ler




Fri vers av peter markurth
Läst 202 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-30 23:25



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker dikt...
2009-08-31

  Fånga dagen
Oj kommer tillsammans till paradiset vackert skönt
kram ak
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth