Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar kommer när mörkret faller, och natten närmar sig


TANKAR INNAN SÖMNEN KOMMER

Allt det som varit, det har varit
Allt det som hänt, det har hänt

Söndag förmiddag, sitter och ser
ut genom fönstret, tänker, på det
som varit, och allt som hänt

Utanför mitt fönster ser jag hur vinden
tar i , och i björken börjar löven gulna

Snart har vi alla vackra höstfärger åter
här, hösten nalkas, vart tog sommaren
vägen

Mina tankar vandrar fram och tillbaka,
tänker på att nu är det dags, att försöka
lämna allt som varit och allt som hänt i miit
liv, det vill jag glömma

Glömma kanske inte blir så lätt, men att
försöka tänka framåt, låta det gamla blekna

Låta livet komma till mig, låta bli att lyssna
till lögner, inte ta åt mig av det som inte är
sanning

Jag vill vara den jag är, ha mina tankar, ta
till mig av det som är viktigt för mig, inte
bli trampad på mera

Klarar jag det, vill göra det, hoppas att allt
blir bra till sist, få leva mina år i harmoni, låta
själen få ro

Kan jag och orkar det, då har jag vunnit
högsta vinsten, och kan förvalta dom år
Han givit mig i harmoni och glädje


anits 30 augusti 2009






Övriga genrer av anits VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-30 23:43



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Björkarna ändrar färg, men många av dem har sjukdomar pga miljön, de verkar sjuka .....

Funderingar kommer när man är ensam, men Du har kommit in mer och mer i Din efterlängtade harmoni, för Du är en person som försöker göra Ditt bästa för Dina nästa och det finns en som ser det ......

Vackert skrivet!
2009-09-16

  Bibbi VIP
"vart tog sommaren
vägen"...undrar jag också?
... låta bli att lyssna
till lögner, inte ta åt mig av det som inte är
sanning

Jag vill vara den jag är, ha mina tankar, ta
till mig av det som är viktigt för mig, inte
bli trampad på mera"

Min målsättning också.
Applåd!
2009-09-04

  Michaela Dutius
Mjukt och stilla berättar du om insikten en tidig sensommardag.....
2009-09-01

  poetryGirl
fint skrivet
2009-08-31

  Larz Gustafsson VIP
Din nya bostad är liksom en markering, en vändpunkt.
2009-08-31

    leelee
Följer med dig i dina tankar. De känns trygga och lugna, trots sorgen som vilar bakom. Fint.
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP