Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Orakelsvar

\"...det är bara mörkret
som sveper in över
Novemberhavsägda irisar.\"

det var det där svaret
som parkerade sig på mina läppar
och sköt tystnaden framför sig.

Det skulle ändå inte förklara din fråga,
det skulle bara ge ett tillfälligt mättande svar
för att sedan tvinga fram nya kaskader
av meningar med frågetecken
och jag orkade inte svara,
jag orkade inte förklara,
för jag skulle ha förstört allting
med en förstörd det-handlar-inte-om-dig-det-handlar-om-mig-mening
för att sedan avsluta allting i ett viskande babbel utan struktur eller poäng
- bara ett kaos av osäkerhet och patetiskhet

och oraklet skulle aldrig kunna framföra det tydligare...

Att allting bara kan handla om dig.




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 398 gånger
Publicerad 2005-10-09 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta