Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Jane Doe

Jane Doe,
och jag kan skönja hennes lik(e)
i varje trasig tonåring
som går förbi.

Hennes öde,
i varje själ
som sålt sin identitet
för någon annans skull.




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 464 gånger
Publicerad 2005-10-09 09:45



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
du skriver riktigt bra poesi..får jag säga.
detta har jag missat.
2006-03-23

  Jessi
Håller med, den är kraftfull. Som en knytnäve i magen
2005-10-09

  Linda A
Det här är kraftfullt. Det berör. Du har orden och förmågan. Go for it!
2005-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta