Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hans svullna ego samlar kraft av henne som en parasit tar sin näring av moderplantan


Så böj ditt huvud

Stig åt sidan för honom
som kan handla kraftfullt
och talar så väl

Smek hans svullna ego
tillfredsställ alla
hans önskningar
Han, som är så
lång och stark

Så kan den
korte mannen ibland
bli farlig
men egot är dessto
svullnare
han behöver
så väl dina läkande
svala händer
och tjänande omsorger

Med din undergivenhet
växer han sig stor
och stark

Styrkebalansens vågskålar
bör hanteras med
försiktighet

Om han slåss
har du troligen
förtjänat det
dina omsorger
har inte varit
tillräckliga

Du har rubbat balansen
inte varit följsam nog

Din enda vilja
bör alltid vara

Hans välgång

Så böj ditt huvud




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-31 21:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
manlig egoism, orsaken till jordens vedermödor. Här väl o bitskt fångat.
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP