Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till henne

Kysste i natten,
din röst,

vi talade om kärleken,
du var glad,

log,
vi glittrade tillsammans,

den natten då du stal mitt hjärta




Fri vers av peter markurth
Läst 266 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-09-01 02:09



Bookmark and Share


  m.ricknell
mycket fin!
2009-09-01

  karenina VIP
ja dessa tjuvar... fint skriftat iaf
2009-09-01

  sulimaa
Härliga rader ...först lycka ..sedan vet man ju inte eftersom hjärtat blev stulet...
2009-09-01

  elinbelin
Vilken underbar text!

Det bästa var:
"vi glittrade tillsammans,
den natten då du stal mitt hjärta"
2009-09-01

  kärleks ängel
vackert!!
2009-09-01

  Fånga dagen
så fin kärlek
kram ak
2009-09-01

  poetryGirl
söt dikt
2009-09-01

  exhausted and naked
Stulna hjärtan smärtar mest...
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth