Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa dagar kokar allt


Orosblod

Det som håller mig vaken
som får min själ att koka
och huvudet att likna
en bisvärm

Min morgonbön
-Töm mig på mitt
orosblod
lägg en lugnets mantel
över mina spända axlar
och bär mig!

-Bär min vilsenhet
min kantighet
låt mina tankebanor
slippa att kastas
runt väggarna
som en slagpåse

Håll om mitt
sprängvärkande
huvud...

-Och lugna mitt
oroliga blod





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-01 08:26



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Om jag kunde! skulle jag definitivt lägga en lugnets mantel över dina spända axlar -
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP