Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord smälter samman

Jag kommer aldrig kunna uttrycka mig som det passar
När mina ord tillslut smälter samman och bildar en klump
Så är ditt skin evigt det samma, finare än allt annat

Jag skäms och jag ångrar att jag inte kan säga något alls
Som kan mäta sig med hur jag känner när jag ser på dig
Den finaste i denna äckliga värld fylld med groteska mardrömmar
Den enda som lyser glatt med en varm kännsla som säger det är bra

Mina ord är patetiska försök att skrika något så som jag älskar dig
Och ingenting kan förklara dig i känslor för du är bortom mitt förstånd
Så jag hoppas det finns något jag kan göra för att visa
Med rörelser och med ord tillsammans hur jag känner för dig
Så du kan vara lycklig och känna dig älskad som den du är

I en värld fylld av människor som hugger varandra i ryggen
Och du så oskyldigt blivit utsatt
Så ska jag bryta sönder masken man bygger upp

Och älska dig för dig.




Fri vers av Winther
Läst 313 gånger
Publicerad 2009-09-01 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Winther
Winther