Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns sånna människor som gör att man inte längre söker bekräftelse från något alls.


Den vackraste i världen

Den finaste i världen, inget jag kan beskriva
Mitt hjärta bultar och jag är fast med en tanke

Att göra dig lycklig, den som gör mitt liv bättre än möjligt
Jag älskar dig men mer lyckas jag inte säga
Du är söt, du är vacker, fin, bäst i världen
Och ord finns inte, kan inte förklara hur jag känner för dig

Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig
Jag säger det tusen gånger om och ordet förlorar aldrig sin mening
Jag vill inte sluta säga det

Att jag gör dig lycklig är det bästa jag vet
Jag ligger vaken på natten med dig i tankarna
Jag kan se dig le och jag tror jag dör av lycka
Ditt leende är så fint

Jag vill hålla om dig
Du får resten av världen att smälta bort
Inget spelar längre någon roll
När jag kan se dig le

Den vackraste i världen som ger mig lycka
Bortom mitt förstånd
Den som sätter stop för alla mina tankar
Och ger mig en stark känsla
Som övervinner allting annat vad det än må vara

Känslan av att jag älskar dig.




Fri vers av Winther
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-10 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Winther
Winther