Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid spetsen av mitt jag


I dina stjärnögon

ligger ödet.


i alltet

av kärlek


lägger du mig

inlindad mjukt.


i din rymd

vaggar du livet


närmare tron

rotlös läker.


du lägger ord inom

viskar mellan hjärtslag


vid spetsen av mitt jag

vässar du min oro. 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-01 11:03



Bookmark and Share


  Miss Mod
Att vässa oro, det tycker jag om, uttrycket alltså, stämmer verkligen. Fint.
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP