Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är lite trött just nu


Det som skuggar

Lågorna slickar
min utbrända hud

Knivarna
vrider
om i mitt hjärta

Mörkret
skuggar
ljuset

Trevande fingrar
söker
efter hopp




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 267 gånger
Publicerad 2005-10-09 13:39



Bookmark and Share


  Arowana
ja fy f-n, det kan man kalla trötthet. Känner igen detta.
2005-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan