Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komprimerad


Komrimerad sanning är värre än smärtan i en blödande själ,
lurad av sin tilltro till kärlekens mysterier,

en obestämbar längtan,
bort,

till mina drömmar,
din doft,

förför,
mina sinnen denna natt,

vet att jag vill kyssa nu




Fri vers av peter markurth
Läst 170 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-01 14:57



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Sammetslen längtan
gillar=vet att jag vill kyssa nu
kramar ak
2009-09-01

  sulimaa
Vacker...
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth