Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss gå



Sargade skal av frihet,
ögon badande i drömmar,


krampen i mitt sinne,
stulen kärlek


vidrör
tankar,

ruttnar,
faller genom


sanningen,
för en

själ
till

evig
vila,

ditt hjärta förnärmar mina sinnen,


tyngre än döden



släckte

våra

liv




Fri vers av peter markurth
Läst 182 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-09-01 15:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag väljer att läsa texten som poesi och förärar den därför trenne saffransbröd
2009-09-01

  Aciom
BRa!
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth