Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Ditt hjärta styr


Ljuden erfar luft

hjärtat styr

närmare öden länkade trasor,
ljuset ler,

självömkan,
slavar vet inga truismer,

sångerna målar dagens ljus,
smädar färger,

dalande,
moralen falnar,

drömskor,
väver nät av tiden,

ser över aforismers begränsade axiom,

varde nyligen,
stötande exempel på din lydnad,

kyssar,
oordning,

maler ned,
blommande kärlek,

styrelseskick av saknad,
letar i ditt hjärta,

ser ej, val,
nuet florerar,

drömmar hugger,
blödande solar,

resande florister,

natten,

visar




Fri vers av peter markurth
Läst 157 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-01 17:54



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Vackert och starkt
kram ak
2009-09-01

  poetryGirl
bra flyt i dikten
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth