Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljud


På kvällen
ska kalkylerna dala,

kulor flyga,
slita upp kroppar i vanvettets natt,

hånade skriker ni siege i den dammiga natten,
maskingevärselden förmår ej stoppa sanningen denna gång,

du bär en dödskalle i ditt hjärta,
elden bränner oss till sten,

tokat tegel,
spegelhjärtan tryter,

ser ni de verbala fåglarna,
vet ni allt,

jag sår liv i natten,
grönt gräs syr nu talen,

du räknar med din hjärna
kampen utanför ser igenom dogmers lögner,

det förljugnas sanning mördar skuggorna i natten,
vill du älska min själ förevigt,

annars tar det slut,
då der panzer dånar in i staden,

krevader förgör varje uns av tvivelaktig moral klistrad i ditt hjärta,
nu är vi fria,

följ mig,

natten






Fri vers av peter markurth
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-01 20:36



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra flyt och rytm
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth