Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon vet

Dina stjärnor når in i mina drömmar,
det fatala,

ljusa förberedelser,
samlaget,

lust,
deltar i natten,

du kysser saknaden vi bär,
advekata sanningar,

regelverk,
sanningar,

tar din hand,
du ler nu,

ser,
oss,

kärlek nu,
inatt,

de besuttna fann,

varandra,
oss,

älskar,
vi,

är,

kära




Fri vers av peter markurth
Läst 186 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-09-01 21:21



Bookmark and Share


  Peter Matsa
vacker förening, snyggt skrivet - levande
2009-09-01

  Fånga dagen
Vad sött skrivet
Dina stjärnor når in i mina drömmar,
älskar,
vi,

är,

kära



härligt
kram ak
2009-09-01

  Lisa Höglund
Jag älskar dina dikter, de är speciella. Du använder så få ord, knappt kompletta meningar, och ändå förstår man vad du menar och blir så berörd av det. Den här var jättevacker!
2009-09-01

  poetryGirl
fin, men stavfel i rubrik
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth