Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Random rant


A Dark Place

A dark place
Is it my mind?
Is it yours?
No, it's ours
Forever I'll be stuck here
Got a house by the cemetary
It is nice
Sometimes
But not when I'm by myself




Fri vers av Amanda O
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-01 22:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ah, gissar att du inspirerats av 'Pet Sematary', 'Secret Window' och alla andra av dina mörka psykofilmer, fint ;) Känns som om jag hört det i en låttext... Spookey.
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Amanda O
Amanda O