Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En höstbild

 

Morgondis över ås...

 

fabriksrök slingrar sig,

följer moln på färd.

 

Björkens krona

fäller guld...

 

mask beredd,

väntar vid daggvått strå. 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-02 07:21



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
En enastående vacker beskrivning av hösten!
Applåd.
Bokmärkes.
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP