Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina söta ögon

Hennes sanning,
demoleras,

krossas,
helvete,

smärtan styr mig,
blod,

krossad,
besegrad,

död av sluten kärlek,
dina andetag upphör,

talar,
nonsens styr vägen,

Syr ihop våra smärtsamt sannolika själar,
tänkte på att slå ihjäl dig med en hammare inatt,

slippa,
branden,

hjärtat sprack,
du plågar,

förgriper,
ser du ej vad som,

du,
sårande banaliteter,

berest ångestfylld visdom,

dina ögon är kärleken




Fri vers av peter markurth
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-02 10:48



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Det här är mer " du är för vacker för att vara sann", Och ibland kanske man måste slå ihjäl lusten till nån annan. Men det är bara en tolkning från lilla mig. Starka ord hur som helst/B
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth