Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha dig nu



Jag ser dig,
älskar hejdlöst ,

vill röra din själ,
smeka sanningen,

kom,
fall i mina armar,

låt oss älska inatt,
ängel utav tårar,

sköra tankar,
känslor krackelerar i havet,

ha dig här,

närhet,
kärlek,

sanningarna om din själ,

jag såg dem idag,

gråtande





Fri vers av peter markurth
Läst 251 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-02 15:34



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Helt enkelt underbart fin
2009-09-02

  poetryGirl
godkänd

;)
2009-09-02

    Ken Cassel
Vackert

Mvh

Ken
2009-09-02

  Fånga dagen
så otroligt vackert känner hela händelsen genomborrar mig
kram ak
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth