Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text av min dotter


Det enda jag





Titta på mig


vänd bort


huvudet


rör mig


dra dig tillbaka


kyss mig


jag bryr mig inte


han går sakta


därifrån


tårarna rinner


men det enda


jag gjorde


var att


bry mig




Övriga genrer av blaite
Läst 405 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-09-02 20:30



Bookmark and Share


  *Camilla*
Stark. Så ärlig..
En eloge till din dotter
verkligen
2009-10-27

    resilient
begåvad dotter. Hur gammal är hon?
2009-09-10

    sunnanvind
Duktig dotter! Applåder!
2009-09-05

    Tea Alex
Roligt att läsa, texten berörde mig direkt. :)
2009-09-04

  Matilda Linnéa Tinér
Riktigt bra!!
hon är duktig :)
2009-09-04

  Cosmic Johanna
Ni har onekligen likheter i skrivstilen.

hon har ärvt delar från ditt dna:-)

Fin dikt, hälsa det till din dotter,

och uppmuntra till mer.
Varma applåder!
2009-09-03

  Suzy med punkterna
Hon har att brås på och det visas här.
Känslosamt fint
2009-09-03

    Johanna Ljunggren
Din dotter borde skaffa en eget poeter.se konto :)
2009-09-02

  Junitvillingen
Tjejen går i sin duktiga poetpappas spår...vad månde bliva?? Men än skriver hon ganska mycket mjukare än sin coola farsa, fast det där "råa" kommer kanske med tiden det också. Ni är så braaaaa båda två!!!
2009-09-02

  Sturesdotter
pappa upp i dagen; en tjej som har poeten inom sig
2009-09-02

  sulimaa
Hon skriver lika bra som dig...bara lite mindre rått :)))) kram till henne..
2009-09-02

  etthjärtaäralltidrött
Hälsa dottern att det vackra har hon i blodet, orden är hennes!
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite