Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser mig

Den satans sanningen,
den var ju borta,

abstaherade känslor,
luft på burk,

andas ej,
ser mycket av din dröm spy ut tvetydiga romanser i morgondagens röta,

träsket svarar,
den fittan var skön och trång,

sprutade den full,
och gick,

ensam,
framåt,

uppåt,
såg nu,

det stigande luftiga,
lekande,

indoktrinerande synfältet falna,
de ögon du bar var svaga,

trodde allt,
såg mig sköta om en skada,

vet alltför mycket om själens tillkortakommanden i kampen,
döda stränder målar hav,

viskade poeten dystert,
hängning,

löd er dom,
natten stod still,

hjärnor förvarade en suspekt komedi,
iscensatt av dvalans spetälska verifierade rektangulära intellekt,

vilka sover i min häpnad,

du ser mig älska




Fri vers av peter markurth
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-02 20:55



Bookmark and Share


  blaite
Orden lyfter vackert..
2009-09-02

  poetryGirl
varför så mycket prat om---?
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth