Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eviga

Ögon,
glittrar,

dina uttryck,
späd ung,

kärlek nu,
vi,

kroppar,
förenade,

silverkvinnans dans,
den jag älskar,

ler nu,
natten döljer våran lek,

kärlek i en dröm förlorad,
nyanser speglar,
oss,

tar på dig,
dina njutningar sjunger,

jag färdas i hjärtat där vi snart förenas,

eviga




Fri vers av peter markurth
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-02 21:01



Bookmark and Share


  Fånga dagen
underbar du skriver skönheten glittrar
kram ak
2009-09-03

    ej medlem längre
Om du inete tar illa upp-byt "våran" till "vår" -så blir texten lika vacker som dina målningar! mvh mike
2009-09-02

  * Ammi *
ja, väldigt fint . silverkvinnan ..
2009-09-02

  blaite
Vackert..
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth