Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakblad

Ibland känner man hur hjärtat pumpar sönder ens inre tills det inte finns något blod kvar inuti

Hur blodet flyr kroppen i täta vågor

som om det inte vill synas i ansiktets skyltfönster längre

Dropparna som försynt letar sig längsmed ögonens vita fransrad

krossar glaset och färgar skärande kinderna röda

Nyss, som om det inte fanns något innan dess, var allt blod hos mig precis som du

Först explosion och nu ligger jag här och flyter i ett hav av skam och ångest

vilket tar lusten ur mig

Lusten som bärs bort av blodet som nu är bortforslat av tårar som droppar för tungt

ner på kaklet och låter, ekar

Vart tar allting vägen efter en viss tid av bortspolning?

Kan jag spola bort dig ur mitt inre om jag förlorar allt blod?

Hjärtat är bortskuret så att jag överlever

Nästa explosion.




Fri vers av KlaraLi
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-02 21:45



Bookmark and Share


  dunkar
bra!
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

KlaraLi
KlaraLi