Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärtebarn

detta år födde jag
mitt tungsinne
det vilar vid mitt bröst om natten
kräver dagligen min omsorg

min ömkan är min glädje
mitt hjärtebarn är den sköra olyckan




Fri vers av Marta
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-02 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta