Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cole porter och så längtan efter dig och din underbara röst vet du vad du gör med mig ? Älskar....


tonerna för dig

Det är mörkt och tyst
En dag har åter gått
Sängen står där borta
Men lockar inte
Något annat finns kvar
Jag har sparat det bästa till sist
Telefonen väntar

Kan du höra tonerna i ordet
Kan du höra musiken i språket
Då jag möter dig
I så fall ska du veta att det är för dig
Och för dig enbart
Som jag låter dessa toner ljuda
Och musiken ska spela upp för dig

Kan du höra tonerna i ordet
Kan du höra musiken i språket
Det är en balad tillägnad dig
Då jag närmar mig dig

Jag har förberett, kokat te
Jag har väntat på att klockan ska slå
Du vet vilken tid jag ringer dig
Precis när vi båda avslutat en stressig dag
Och har tid förvararandra
Helt plötsligt finns bara du och jag

Kan du höra tonerna i ordet
Kan du höra musiken i språket
När jag pratar med dig
De är meningen att vara en smekning
Men jag vet inte om det når fram

Där utanför mitt fönster lever stan
Bortom höghusen finns världen
Och ovanför mitt tak har jag universum
Men min själ finns där i orden till dig
Hjärtat slår och jag vill säga så mycket
Men vågar jag?
Orden får inte förstöra det som jag vill säga

Kan du höra tonerna i ordet
Kan du höra musiken i språket
När jag viskar intill ditt öra
Orden som är nycklar till vår värld

Sökande är över jag har funnit
Jag kan vara utan mat i dagar
Jag behöver inget vatten eller luft
Men jag klarar mig inte så länge utan din röst
Jag behöver dina ord, ditt tonfall
Jag behöver höra dina andetag
Jag vill höra dig andas när du lyssnar på mina ord
Ord som jag ger till dig
Ord som är ämnade som smekningar

Kan du höra tonerna i ordet
Kan du höra musiken i språket
När jag bedyrar min kärlek
Jag förklarar min passion
Din skönhet tillägnar jag poesin
Kan du höra tonerna i ordet
Kan du höra musiken i språket
Det är min kärlek till dig





Fri vers av PPQ
Läst 836 gånger
Publicerad 2005-10-09 19:41



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Sådana samtal spelar sin egen symfoni helt enkelt....finstämd i all sin längtan .
2008-03-28

    Rita
Vacker...ack så vacker! Man blir avundsjuk på kvinnan som är föremålet för denna diktare och dikt.....
2005-10-09

    LE
vackert, skulle gärna höra den sjungas...
2005-10-09
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ