Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Sanningen om en sanning


Vill ni mitt hjärta beskåda,

passa er jävligt noga,
spotta på mina drömmar?

mörda komunister,

blinda as,
vi har vapen,

putsar mitt nu,
mycket noga,

förberedd,

satans asgamar ni har till och med försökt förgifta konsten med era lögner, skita ned drömmarna jag bär med så kallade truismer,

ni är snart döda,

blodet flyter redan under solen,
jag ler åt er smärta,

tortyr är för milt,
döden för slutgiltig,

ni ska sona,
ty ni har stulit hoppet och trampat ned fel mäniska,

jag står,
rak i ryggen,
vinden i mitt hår och skjuter mot er,

utan rädsla,

faller jag tar andra vid,


vi ses i helvetet









Fri vers av peter markurth
Läst 193 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-02 23:43



Bookmark and Share


  genni VIP
Ja du, jag ska erkänna att jag gillar den här, bra!
2009-09-03

  peter markurth
jag är komunist
2009-09-03

    ej medlem längre
Det låter som att du är livrädd..för kommunister..
Men annars, det var bra skrivet tycker jag.
2009-09-03

  M_Franke
Tufft, ärligt, snyggt formulerat *applåder*
2009-09-03

  Eva Langrath VIP
Bra text som får mig att tänka fanatism
2009-09-03

  Catharina Edin VIP
Vet vad du menar - bra skrivet Peter Markurth!
2009-09-03

  Mats Henricson
Hårda Bud !!!
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth