Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskar

Dina ögon är som andetag,
skurna ur en dröm,

glömda tårar,
tiden,

rinner bort,

vi älskar i gryningen




Fri vers av peter markurth
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-03 20:27



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Denna är mycket bra!
2009-09-03

  Fånga dagen
vacker kärlekspoesi
kram ak
2009-09-03

  Suzy med punkterna
Poesi i hög klass
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth