Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se på oss


Resulotionen om en kärlek,
uråldriga gener fruktar ej,

ser en rak linje,
vetskap,

tro,
tro sig se sanningar födas,

döden stör de unga,
lukten,

de nyligen bortgångna,
liggande i snön,

våra stelnade hjärtan,
fastsydda i tiden,

manualer skapade av dumhet,
skallerormar hugger,

tala i mitt öra,
hugg ned den fan utan nåd,

blodet,
salt,

rött,
rykande i nyfallen snö,

din grymmhet är så skir,
naivt vacker,

vi såg varandras tårar blandas i en dröm




Fri vers av peter markurth
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-03 21:34



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
De sista tre raderna är bäst och skulle kunna stå ensamma i mitt tycke;=)
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth