Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes kärlek ser oss

Den flicka,
som såg mitt hjärta,

var en sanning denna natt,
vi dansade med tiden,

invaderade din tanke,
tog din kropp,

trång,
skön,

du var kåt,
kär,

vi älskade den natten,
stjärnor regnade över vår älskog,

leende,
då våra kroppar förenades i evigheten




Fri vers av peter markurth
Läst 213 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-03 21:41



Bookmark and Share


    Phelle
Håller inte med poetrygirl... det behövs snarare! det ger texten kontrast och en sorts råhet. riktigt bra!!
2009-09-06

  poetryGirl
om du utesluter:
trång skön
du var kåt
kär
blir dikten ännu bättre
2009-09-03

  Fånga dagen
fin ser nu
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth