Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färfigställd (bara för opiatbrukare eller fd sådana)


Relax


Oproportioneliga veners skugga smälter i dina variga ögon,

lögnens poesi lever,

revolutionen dog,
smärtan kan dra åt helvete,

känslorna med,
kanylens poeter,

förenen eder i hatet,
fruktan och de frusna drömmarna,

ty vi har oskulden kvar i hjärtat,

till skillnad från er




Fri vers av peter markurth
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-03 21:49



Bookmark and Share


  Fånga dagen
mycket stark
kram ak
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth