Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POESI!

Du som skriver poesi

så glöden spirar i fingrarna

formulerar orden

likt magi

varma känslor

tecken av kärlek

den stunden

framför datorn

behag

glädje

nu vill jag skriva

en dikt

jag älskar detta

poesi är att leva

en tanke

nu

och här




Fri vers av oneblood
Läst 387 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-03 22:01



Bookmark and Share


    J. Herward
någon om inspierat dig?

du har en go inställning till människor och ditt sätt att uttrycka din kärlek till poesi :D
2009-09-05

  Le-a
Att läsa riktigt bra poesi, kan göra hela min dag!
2009-09-03

  thyra
"jag älskar detta
poesi är att leva
en tanke
nu
och här"

Sköna ord!
2009-09-03

  Junitvillingen
Åhh, härligt sprudlande text!! Och de sista raderna är verkligen "pricken över i" - och preciiiis som det ju är!!! UNDERBART:-)))
2009-09-03

  peter markurth
gillar
2009-09-03

  erkki
Livslust och livsluft. Fräscht!
2009-09-03

  etthjärtaäralltidrött
Fint!
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

oneblood
oneblood