Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En reflektion över ett helvetes oväder


Morgonstormar

Det blev ändå
morgon
trots att ljuset
satt långt innne

regnet piskar
och vinden
är en

Hämnd!




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-04 07:58



Bookmark and Share


  glittertindra
Höstväder.. brrr... fin liten text.. :-)
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP