Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
favorit i repris(på begäran) ha kul med sin flicka... (sann historia)


SPEX

Nu såg jag åter ditt bottenlösa helvete, där du låg bunden i sängen, en blodig hammare smaskade till dina läppar, ett overkligt kras av tänder som krossas, ångest, fruktan, skrattet är iskallt, fyller en pipett med kaustiksoda, 1 droppe i varje öga, fräsandet blandas med din ångest, panik, totalt mörker, du försöker skrika, jag skrattar och tänder en ciggarett, brevid sängen på bordet ligger det allehanda verktyg av kyligt glittrande kirurgiskt stål, detta kommer att bli en lång natt...












Fri vers av peter markurth
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-04 11:42



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
En del handlingar ser jag med facit i hand mest som spex och inte så mycket som sex eller vad det nu skulle ha varit. Det spelar ingen roll längre. Bra skrivet för det får mig att tänka en del på vad det innebär att vara kvinna och älska, ibland alldeles i onödan för att man ändå bara skändas.
2009-09-04

  stenen/ Yv Ericsson
Hannibal Lecter..
Snygg skräck?
2009-09-04

  Fånga dagen
hua va läskigt där skulle inte jag vilja vara
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth