Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Direkt ur verkligheten, hur leva med en stalker?


Förföljd och i landsflykt

Mannen har en koffert
den är full med papper
dom handlar om
hans besatthet
av en kvinna

Kvinnan

har inte längre

något liv




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-04 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP