Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan mitt namn

Ge mig Ditt namn, sa han
Du har ändå ingen
användning för det

Du är ju med mig nu
nu, när vi två
är ett

Jag gav honom namnet
klädde av mig det
som en vacker klänning

lade det framför honom
på en bädd av jungfrulin

men den bädden
var ju inte min
när han förstod det
tog han det och
spottade på det

tog det
sen såg jag det

aldrig mer





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-04 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP