Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Ser i samarbete med Night Soul Woman

Du viker inte undan
gömmer dig bakom beundran,

vi ser
sinsemellan,

de belästa,
de saknade,

de glömda,
de som ser,

de små,
de åtråvärda,

de som skapar ditt lidande,
kärleken du gav,

natten gråter nu,
sårade,

stillar vi vår hunger

skriver du en sanning,
möten,

Jag målar din värld
befinner mig i min värld
min sanning

Stundens bild
bild för bild
den enda verklighet

du ser,
jag ser dina tankar närma sig,

fångar din själ i natten,
möter dina läppar,

vill du känna sanningen,
är du min, evig,

vi älskade inatt,
tog på dig nu,
smeker,

en ung poet ser tiden ligga,
död vid våra fötter,
och dödens hundar
ylar

en grusväg, en väg
hem

Men ingen öppnar
dörren,

du väntar hemma,
på min kärlek,

ditt leende ser,
du ger mig nycklen,

vi öppnar tillsammans,
går in,

i vårat hem,
förenas nu,

eviga









Fri vers av peter markurth
Läst 255 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-09-04 20:50



Bookmark and Share


  Fånga dagen
fint skrivet
2009-09-04

  stenen/ Yv Ericsson
Grymt bra.
2009-09-04

    Herr Ångest
Gillade denna.. flyter bra på nåt sätt..


Two souls in one poem...
2009-09-04

  peter markurth
Ja vi gjorde denna tillsammans ursprungligen, detta= min version, Din version går att se om man följer länken, (hoppas alla gör det) det samarbetet gick bra
2009-09-04

  Night Soul Woman
Tack för samarbetet Peter. Det finns en till version för dem som vill läsa den.

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=969581

2009-09-04

  thyra
Skön poesi!
2009-09-04

  Murjina
fingrar!
2009-09-04

  Murjina
vackert visst! osaliga andar, främmande kärleksmöten och all denna smärta! är glad att du finner glöd under dina !
2009-09-04

  Mats Henricson
Fränt och Flärdfullt i en (o)salig blandning, snyggt nedplitat av dej, bokmärker !
2009-09-04

  Betlehemsstjärnan VIP
underbart...nästan så jag kan se mina egna tankar...Vackert och värdefullt.../B
2009-09-04

  Sturesdotter
mjuka rader
då när det är roligt att läsa dig
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth