Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge-ting

Jag lever nära naturen.

Fel. Fel.Fel.

Det är naturen som lever nära mig.
Den tränger sig på.
Håller sig inte på sin plats.
Den tar sig in i min boning.
Flyttar in helt enkelt.

Och när jag säger DEN menar jag DOM!
För det är flera stycken.
För att precisera: GETINGAR.
Har inte lyckats lokalisera boet ännu
men den bör vara någonstans i sovrummet.
Det vill säga, det antar jag för det är
där vi brukar träffas...dagligen...
och kvällsligen. Det är inte trevligt.
Dom är lite slöa och vingliga
vilket gör att de kan landa lite varstans.
Företrädelsevis i min säng.
Och trots sin tillfälliga letargi, sticks dom.
Tro mig, jag vet.







Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-04 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP