Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Den speciella natten


Den söta flickan skrattade och såg på mig,
jag visste ej sanningen,

vi talade om kärleken,
betraktade hennes ansikte i natten,

hennes oskuld,
där hon drack mer ur tetrapack med sugrör,

såg på henne länge,
med värme,

och gick sedan hem




Fri vers av peter markurth
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-04 21:38



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Thats nice man, me like
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth