Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Defekta tårar

Solen styr,
din kärlek,

vi är gömda,
de storartade blickarnas poesi,

de defekta drömmarna,
en enad front mot friheten,

trötta vandrare,
möts,

nu läser vi ansikten i tidningar av stål,
attraherar din oskuldsfulla sanning,

den röda klänningen,
de beskurna naturerna,

begränsade av tiden,
ser de ofria försöka se annat än vanmakt,

poetiska kyssar och den lidelse du skildrade natten då du älskade mig högre än ditt liv,

besvarar samtal nu av tvivelaktig karaktär,
de giriga,

de som vill äga ord,
se konst mögla,

demolera tankarna utan att veta,
domen är utmätt,

slutet närmar sig,
den natt då vi kysser varandra,

jag avser ta dig hårt minst tusen gånger,
samt slicka i mig den själ som längtar efter sanningar borom branden,

defekta tårar




Fri vers av peter markurth
Läst 185 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-04 22:13



Bookmark and Share


  Njord
Faktiskt riktigt bra
2009-09-05

  M_Franke
Fruktansvärt bra!
2009-09-05

  LenaJohansson VIP
klockren
2009-09-05

  Suzy med punkterna
Mästarpoesi!
2009-09-04

  Ingela Svenson VIP
stark text, man dras med
2009-09-04

  Fånga dagen
vacker så det gör ont mycket bra
ak
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth