Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puss

vill älska nu,
med dig,

vi i natten,
din själ ser,

våra händer möts,
läppar smakar kärleken,

de unga tu,
de som såg varandras ensamhet,

krossade hjärtan,
drömmar,

förenades nu,
i en kyss,

du ville ha mig




Fri vers av peter markurth
Läst 192 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-04 22:57



Bookmark and Share


  poetryGirl
felstavat på 6e raden....
2009-09-04

  Fånga dagen
så sött skrivet
ak
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth