Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkt



Färgen har slocknat
Rökridån har gått ner
Svart på vitt
och utan någon chans att ändra nyans till något som kittlar

Jag hör inte våren längre
Har slutat att fängslas av Erik Satie
Jag blir inte längre full på din vodka
Eller påtänd av ateism

Jag sviker dig
Du sviker mig
Vi är i maskopi och det är en rättighet

Det är mörkt
Så mörkt
För mörkt




Fri vers av SandraD
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-05 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SandraD