Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår gryning


Avser vakna snart i dina drömmar,
tar ett andetag,

djupa bloss,
röker dig,

natten skiner,

gryning




Fri vers av peter markurth
Läst 181 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-05 21:08



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Denna gillade jag verkligen!
Mycket vackert och rakt skrivet!
2009-09-05

  * Ammi *
röker??
hur som helst, gillar jag denna men just det ordet .. ?
2009-09-05

  poetryGirl
bra...
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth