Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ljuset

Du är ljuset

du ger livet mening



Du lyser upp den väg

som tar mig till en evighet

med dig



Din ljuva doft fyller

mina lungor

utan dig slutar jag att andas



Utan dig var världen tom

den fick sitt syfte

när du kom till och gav den ljus



Kom mig nära

Tänd min längtan

Var här för evigt




Fri vers av Roland Johansson
Läst 496 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-06 00:20



Bookmark and Share


  Ira
väldigt stark text !
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Roland Johansson