Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skönaste av platser

Med de vackraste drömmar du fyllde mitt sinne
drömmen blev verklig, tanke blev bravad
aldrig någonsin du lämnar mitt minne
Du skönaste av platser, underbara Lunnevad




Fri vers av Roland Johansson
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-25 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Johansson