Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte vakna

jag sover
är sedan länge utvilad
klockan har ringt
men ändå
sover jag

i drömmen finns du
ger den liv
ett liv jag trodde jag kunde få
när jag vaknat

jag har försökt
att vakna
men varje gång ögonen öppnas
är sängen tom

så jag sluter ögonen

då ser jag igen
du är så vacker
bredvid mig
det kan inte vara en dröm
en illusion
skapad av en slumrande hjärna
kan inte vara så verklig

i drömmen
håller jag dig
du gräver i mitt hår
andas tungt mot min kropp
ligger så tätt
intill

när jag vaknar
är jag varm
morgonfrisyr
i en sekund känner jag
doften av din hud
i min

det kan inte varit en dröm




Fri vers av Roland Johansson
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-28 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Johansson